A márkáról

SZÁRMAZÁS
 
A PANHELLEN termékeinek legnagyobb része Nagy-Britanniában készül, míg bizonyos összetevők Németországból, Japánból, Svájcból és az USA-ból – az AlzChem AG, a Kyowa Hakko Bio Co., a Lonza Group Ltd. és az All American Pharmaceutical & Natural Foods Corporation gyárakból – származnak.
 
KÜLDETÉS ÉS HÁTTÉR
 
A PANHELLEN elsődleges célja az élsportolók megfelelő tisztaságú és minőségű étrend-kiegészítőkkel történő ellátása. A receptúrák elkészítéséhez alkalmazott szakemberek (sporttáplálkozási szakértők, élelmiszer-mérnökök), az alapanyagok és a gyártástechnológiák kiválasztása esetén ezt a szándékot tartotta és tartja folyamatosan szem előtt. Ebből viszont egy jóval szélesebb réteg, a hobbi sportolók köre is profitál, hiszen az amatőr szféra számára nyújtott termékek elkészítése ugyanezen háttérrel történik (természetesen az alacsonyabb terhelésnek kitett fogyasztók szükségleteire optimalizált receptúrákkal és hatóanyag mennyiségekkel).
 
EGYEDÜLÁLLÓ RENDSZER
 
A PANHELLEN másik fő célkitűzése az iránymutatás a sport-táplálékkiegészítők útvesztőjében. Custom Supps rendszerének segítségével bárki könnyedén megtalálja a saját sportágának, intenzitásának és egyéni céljainak megfelelő étrend-kiegészítő csomagot. Így a hobbi és a versenysportolók is biztosak lehetnek abban, hogy minden szükséges hatóanyaghoz hozzájutnak – az optimális arányban és mennyiségben –, illetve nem fogyasztanak olyat, ami számukra felesleges, esetleg veszélyes.
 
 
 
MINŐSÉG ÉS ÁR
 
Minden PANHELLEN termék 100% tisztaságú, GMO-, dopping- és gluténmentes, nem tartalmaz hozzáadott cukrot és káros szintetikus adalékokat, valamint az Amino Whey fehérjecsaládon és a Nutlite mogyorókrémen kívül mindegyik laktózmentes. Mivel számos hatóanyag esetén többféle megjelenési forma, illetve előállítási technológia létezik, ezért az összetevők meghatározásánál a PANHELLEN minden esetben a maximális tisztaságot, felszívódást és hasznosulást tartja szem előtt a széles körben alkalmazott, olcsó, ám alacsonyabb hatásfokú vegyületek, eljárások helyett.
 
A mikronizált kreatin monohidrát vagy a fermentációs eljárással készült BCAA világviszonylatban egyedülálló tisztasága, a számos szabadalommal védett összetevő (Karbolyn®, Sustamine® stb.), kalcium és magnézium esetén az elterjedt karbonát és oxid vegyületek helyett citrát alkalmazása, fehérjéknél a hidrolizált tejsavó izolátum használata, vagy az egyedi, tudományos háttérrel készült receptúrák – hogy néhány példát kiemeljünk – mind a PANHELLEN high-end minőségre való törekvését fémjelzik.
 
Mindezek mellett a kimagasló ár-érték arány teszi vonzóvá a PANHELLEN termékeket a mind jobb teljesítményre törekvő sportolók körében.
 
 
További információk: