PANHELLEN ESETTANULMÁNYOK

Fábián Miklós eredményei a Panhellen ANABOL+ és NITR-O együttes használatával:
1,8 kg izomtömeg-növekedés, 3,9 testzsírszázalék csökkenés 4 hét alatt! (InBody méréssel hitelesítve)

 

NITR-O: Számomra fontos, hogy a Spartan SGX és a Crossfit edzéseimnél a legjobb formámat hozzam. Ezért fogyasztom edzés előtt és közben a NITR-O-t. 40 perccel edzés előtt az első adagot, és ha nagyon fáradt vagyok, vagy nagyobb teljesítményre van szükségem, még egy adag közben! A Nitr-o kitolja a fáradságküszöböt, és tovább bírom az edzéseket, megnövekszik az állóképességem. És tényleg! De terepen futóedzésnél és az akadályfutó versenyeken is igen hasznos! A kötelező táplálék kiegészítők sorába helyeztem. :) Gondolj csak bele, az 1000 Burpee-nél milyen hasznos lehetett! 
ANABOL+: Magas hatóanyag tartalmú, könnyen bevihető a szervezetbe BCAA- val kombinálva. 4 hét alatt a termékeket fogyasztva 1,8kg izmot építettem, és zsírtömeget vesztettem (9,8-ról 5,9). Ez köszönhető az Anabol+-nak is!”

Fábián Miklós- Spartan SGX edző
 
 
Bíró Balázs eredményei Panhellen termékekkel:
8 hét, 2 ruhaméret, kőkemény edzések, látványos változás

 

"Sziasztok!
Sokan már láthattátok, Panhellen-es felsőben edzek és versenyzek, ennek több oka is van. Mind edzőként, mind sportolóként egyre fontosabb a megfelelő energizálás és vitalitás. Sok kételkedő volt, sokszor a teremben is (volt ilyen kollégám is), akiket tök egyszerűen meggyőztem: adtam nekik egy edzésre Panhellen termékekből és mondanom sem kell, azóta használják!
Kondizásnál igen fontos, hogy kitold a fáradékonyságot, de nincs ez másképp az állóképességi sportoknál sem!
Jómagam edzés előtt ANABOL+-t iszom (csukott szemmel), bár már kezdem megszokni az ízét. Nincs benne ízesítő aroma, csak a tiszta hatóanyagok, éppen ezért viszont a hatásfoka maximális!
Edzés alatt NITR-O és EVOLUTION keverve, 1-1 arányban, és ha kardió van, akkor marad a jól bevált CARNITINEBCAA kombó!
Minden másnap állóképességi edzés (futás, bringa, úszás, hegymászás, olykor köredzés) és ott főleg az EVOLUTION-t BCAA-val vegyítve használom, így elkerülvén a savasodást, izomfáradást. Étkezések előtt BEACH-et használok, ami nagyon sokat segít, hogy ne kívánjam a szénhidrátot.
Nekem már bizonyított a Panhellen, triatlonon, félmaratonon és nem utolsó sorban alakváltozásban!
A két kép között 8 hét telt el, a változás szerintem magáért beszél."

Bíró Balázs edző