PÖRGESD FEL A NYARAT - ULTRA AKCIÓK!

Vásárolj most 25% kedvezménnyel és vidd el még a 9.000 Ft-os ajándékot is! Pontosabban mi visszük Neked házhoz, szállítási díj nélkül. Ne hagyd ki a nyárpörgető ultra akciót, csak néhány napig tart!
 
AKCIÓBAN AZ ENERGIZÁLÓK
 
Pörgesd fel a nyarat az ultra hatékony Panhellen teljesítmény-fokozókkal: a NITR-O, a GO!, aCARBO100 és a RADICAL most 25% kedvezménnyel a Tiéd lehet!
 
És ha ez nem elég, akkor most az összes többi termékhez 10-20% kedvezménnyel juthatsz hozzá, az akció ideje alatt.
 
INGYENES SZÁLLÍTÁS
 
Vásárolj 10.000 Ft felett, és ingyen visszük házhoz a csomagodat, ráadásul a 16 óráig leadott rendeléseket (munkanapokon) már másnap!
 
AJÁNDÉKOKAT IS KAPHATSZ
 
25.000 Ft feletti vásárlás esetén az egyedülálló antioxidáns CELL PRO-t kapod ajándékba, melynek értéke 7890 Ft. Ha pedig vásárlásod meghaladja a 30.000 Ft-ot, akkor egy 9260 Ft értékű EVOLUTION a Tiéd AJÁNDÉKBA! Így most ingyen próbálhatod ki, milyen hatása van a világszabadalmas hatóanyagot tartalmazó post-workout formulának. 50.000 Ft felett pedig Tiéd mindkettő: a CELL PRO és az EVOLUTION, INGYEN. Így most 50.000 Ft-ért akár egy 83.000 Ft-os csomaghoz juthatsz hozzá.
 
Az akció június 30. éjfélig vagy a készlet erejéig érvényes.
 
(A visszaigazló email-ben nem fognak szerepelni az ajándék termékek, de automatikusan küldjük, ha vásárlásod eléri az összeghatárt.)
 
Válassz kedvezményes terméket: Összes akciós termék