Garancia

Fontosnak tartjuk új vásárlóink bizalmának kiérdemlését, és nem várjuk el, hogy a mi ígéreteinknek, vagy akár más fogyasztók tapasztalatainak higgyenek. Hiszen a személyes meggyőződést semmi sem pótolhatja. Hogy ez a tapasztalat 100%-ban kockázatmentes legyen, vállaljuk, hogy feltétel nélkül visszafizetjük a megvásárolt termékek teljes vételárát, amennyiben azt tapasztalod, hogy nem nyújtották, amit elvártál.
Ha egy termék elfogyasztása közben vagy után úgy érzed, nem volt kellően pozitív hatása, jelezd ügyfélszolgálatunkon, és feltétel nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.
 
Nem kell semmit visszaküldened, bizonyítanod, nem gördítünk semmilyen akadályt az utadba, hanem egyszerűen visszafizetjük a vételárat, és megköszönjük, hogy kipróbáltad a termékünket.
Mivel a szállítás is ingyenes, a vételárat pedig teljes egészében visszafizetjük elégedetlenséged esetén, így gyakorlatilag semmilyen kockázatod nincsen, amikor úgy döntesz, kipróbálsz egy PANHELLEN terméket. Hogy mit nyerhetsz, azt viszont – hiszünk benne – tapasztalni fogod.
 
 
További információk: