Ingyenes és gyors szállítás

Felmérvén a magyar fogyasztók online vásárlással kapcsolatos igényeit, azt tapasztaltuk, hogy a szállítási díj (átlagosan 1000-1200 Ft) és a 2-3, esetenként ennél is több napos szállítási idő váltja ki leginkább a vásárlók nemtetszését. Úgy gondoljuk, jogos azon elvárásuk, hogy gyorsan és ingyenes szállítással kaphassák kézhez a megrendelt termékeket.
 
Ugyanakkor a legnagyobb igény a folyamatos akciókra, árengedményekre van. Mivel alapelvünk a megfizethető minőség, ezért olyan árrés százalékkal dolgozunk, hogy alacsony értékű termékek esetén lehetetlen volna mindkét igényt (akció és ingyenes szállítás) kielégíteni. Ezért kompromisszumként 10.000 Ft vásárlási érték alatt felszámolunk 990 Ft-os szállítási díjat, 10.000 Ft fölött viszont még ezt is magunkra vállaljuk. Ezen felül megoldottuk, hogy a 16:30 óráig megrendelt termékeket már másnap kiszállítjuk, azaz nem kell 2-3 napot várni a termékekre.
Így a 10.000 Ft feletti rendeléseket ingyenesen szállítjuk házhoz (vagy igény szerint máshova), általában másnap.
 

Természetesen kérhető személyes átvétel is Budapesti átvételi pontunkon (összeghatártól függetlenül ingyenes), illetve átvehetők a termékek országszerte 2500 postaponton, 125 MOL kúton, valamint 80 csomagautómatában – ugyanúgy akár a rendelést követő munkanapon, ingyenesen.

Reméljük, ezzel vonzóbbá és kényelmesebbé tettük a PANHELLEN termékek online vásárlását.
 
 
További információk: