CARNITINE CARNIPURE®

100% CARNIPURE® L-CARNITINE
ULTRA TISZTASÁGÚ CARNIPURE® L-KARNITIN L-TARTARÁT (150 G = 50 ADAG)
Világszabadalommal védett, visszafelé integrált gyártási eljárás
A létező legmagasabb L-karnitin-tartalom
Zsírégetés, teljesítményfokozás, regeneráció
6 990 Ft
(5 504 Ft + ÁFA)
Telefonos rendelés: 
52 CREDIT PONT ehhez a termékhez
Minden vásárlásod után pontokat kapsz, melyeket levásárolhatsz. 1 pont értéke 1 ForintRészletek

SZÁLLÍTÁS 1 NAPON BELÜL AKÁR INGYEN

10.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás, alatta 990 Ft a szállítási díj. A 16:30 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk.
(A 16:30 óra utániakat 1-2 munkanapon belül.) A szállítási feltételek Magyarország területén belül érvényesek.

Világszabadalommal védett gyártási eljárás; a létező legmagasabb L-karnitin-tartalom
 
A szabadalommal védett, visszafelé integrált Carnipure® gyártási eljárást a Lonza kutatói dolgozták ki Svájcban. Ez a gyártási folyamat közvetlenül állítja elő a karnitin természetben is megtalálható formáját, az L-izomert. A Carnipure® tartarát napi rendszerességgel fogyasztható az EFSA (Európai Élelmiszer Biztonsági Hatóság) szerint és elfogadta azt a Japán MHLW (Egészség-, Munka- és Szociálisügyi Minisztérium) is. Kiváló biztonsági profilja miatt a Carnipure® termékeket több mint 25 éve csecsemő tápszerekben is alkalmazzák.
 
Jelenleg a kereskedelemben elérhető legmagasabb L-karnitin-tartalommal rendelkező vegyület az L-karnitin L-tartarát. Versenysportolóknak, hobbi sportolóknak, energizálás, testtömeg-csökkentés, valamint a vázizomzat sérülésének mérséklése céljából ajánlott. A karnitin egy olyan vitaminszerű vegyület, mely hatással van a szervezet anyagcsere- és energiaszolgáltató folyamataira. Szerepe lehet a szív-és érrendszeri betegségek megelőzésében, kezelésében; az immunrendszer támogatásában, az öregedési folyamatok késleltetésében (védi a sejteket az oxidációtól).
 
„Az edzéseim során a passzív zsírégetés a megfelelő testzsírszázalék kialakulásához nagyon fontos, a Carnitine Carnipure segít a zsírok energiává alakításához és ez által plusz energiát ad az edzéseim elvégzéséhez.”
Vasvári Nikolett
profi bodyfitness versenyző, IFBB Pro Figure
 
Segítséget nyújthat a testtömeg-csökkentéshez és az egészséges testsúly eléréshez/fenntartásához. A karnitin csökkentheti az izom mikrosérüléseit és a szabadgyök-felhalmozódást, így elősegítheti az edzés utáni regenerációt. A kisebb (izom)szöveti sérülések miatt az anabolikus hormonok nagyobb mértékben fejthetik ki hatásukat, mely folyamat a teljesítmény növelésén túl az izomtömeg-növekedésben is szerepet játszhat.
 
„Edzés előtt, közben és után alkalmazom. A CARNITINE íze teljesen belesimul a többi Panhellen termék ízvilágába.”
Csipak Emese
műsorvezető, Fitt Mánia, RTL Klub
CARNITINE CARNIPURE
 
KINEK AJÁNLJUK:
 
Versenysportolóknak, hobbi sportolóknak, energizálás, testtömeg-csökkentés, valamint vázizomzat sérülésének mérséklése céljából.
              
MIBEN SEGÍTHET:
 
 1. Energizálás, egészségtámogatás: A karnitin egy olyan vitaminszerű vegyület, mely hatással van a szervezet anyagcsere- és energiaszolgáltató folyamataira. Szerepe lehet a szív-és érrendszeri betegségek megelőzésében, kezelésében; az immunrendszer támogatásában, az öregedési folyamatok késleltetésében (védi a sejteket az oxidációtól). Napi szükségletét nehéz meghatározni, de intenzív fizikai terhelés esetén a szervezet karnitinigénye a sokszorosára is nőhet.
 
 1. Testtömeg-csökkentés: A PANHELLEN CARNITINE CARNIPURE® étrend-kiegészítő rendszeres használata segítséget nyújthat a testtömeg-csökkentéshez és az egészséges testsúly eléréshez/fenntartásához. Alkalmazása mellett azonban elengedhetetlen egy megfelelően összeállított, kiegyensúlyozott étrend és a rendszeres fizikai aktivitás.
 
 1. Teljesítményfokozás, állóképesség javítás: A PANHELLEN CARNITINE CARNIPURE® étrend-kiegészítőben található ultra tiszta L-karnitin-tartarát hozzájárulhat az izomzat megfelelő oxigénellátottságához, javíthaja a szív munkáját, ezáltal közvetett módon hozzájárul a teljesítménynöveléshez és az állóképesség javításához.
 
 1. Izom regeneráció: A karnitin csökkentheti izom mikrosérüléseit és a szabadgyök-felhalmozódást, így elősegítheti az edzés utáni regenerációt. A kisebb (izom)szöveti sérülések miatt az anabolikus hormonok nagyobb mértékben fejthetik ki hatásukat, mely folyamat a teljesítmény növelésén túl az izomtömeg-növekedésben is szerepet játszhat. Azt azonban fontos szem előtt tartani, hogy a szervezet L-karnitin-szintje étrend-kiegészítéssel korlátozottan emelhető. A megfelelő anabolikus hatásért és a karnitin-raktározás elősegítése érdekében a karnitintöltés mellett szénhidrát-kiegészítésre is szükség van!
 
A HATÓANYAG:
 
Az L-karnitin-tartarát az alábbiakhoz járulhat hozzá:
 • az edzés utáni regeneráció gyorsításához,
 • az izomsérülések csökkentéséhez,
 • az izomzat kielégítő oxigénellátottságához, ezáltal az izomfájdalmak, izomláz enyhítéséhez,
 • a teljesítménynöveléshez,
 • az állóképesség-növeléshez,
 • a zsírégetéshez,
 • az anabolikus folyamatokhoz,
 • szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez,
 • az öregedési folyamatok késleltetéséhez,
 • az immunrendszer támogatásához.
 
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
 
A karnitin egy, a szervezetben megtalálható természetes anyag. Testünk karnitinkészletét (kb. 20-25 grammot) javarészt (80-90 százalékban) táplálkozással (húsfélékkel, tej és tejtermékekkel, tojással) fedezzük, kisebb hányadát (10-20 százaléka) a máj, a vesék és az agy termeli.
 
Kutatások bizonyítják, hogy más zsírégető anyagokkal (pl. koffeinnel) együttesen alkalmazva még hatékonyabban növelhető a karnitin állóképességre és zsírégetésre gyakorolt hatása.
 
Ízesítés nélkül is finom
Vízben elkeverve a PANHELLEN CARNITINE kellemes, citrusos íze indokolatlanná teszi ízesítő adalékok hozzáadását a tiszta hatóanyaghoz. Olyan, mint egy hűsítő, friss (cukormentes) limonádé. A PANHELLEN CREATINE semmilyen adalékot nem tartalmaz, csak a tiszta Carnipure® hatóanyagot.
 
A PANHELLEN CARNITINE CARNUPURE®-ban megtalálható L-karnitin-tartarát a kereskedelemben jelenleg elérhető legmagasabb L-karnitin-tartalommal rendelkező vegyület.
 
Mi a Carnipure®?
 
A Panhellen Carnitine 100%-ban Carnipure® karnitint tartalmaz, ami a Lonza által gyártott magas minőségi követelményeknek megfelelő L-karnitin. A Carnipure® márkanév és a minőségi védjegy 25 év szakértelmét és a minőségi termékek gyártásában elért jó hírnevet tanúsítja.
 
A szabadalommal védett, visszafelé integrált Carnipure® gyártási eljárást a Lonza kutatói dolgozták ki Svájcban. Ez a gyártási folyamat közvetlenül állítja elő a karnitin természetben is megtalálható formáját, az L-izomert.
 
A Carnipure® tartarát napi rendszerességgel fogyasztható az EFSA (Európai Élelmiszer Biztonsági Hatóság) szerint és elfogadta azt a Japán MHLW (Egészség-, Munka- és Szociálisügyi Minisztérium) is.
 
Kiváló biztonsági profilja miatt a Carnipure® termékeket több mint 25 éve csecsemő tápszerekben is alkalmazzák. A csecsemők nagymértékben szorulnak külső L-karnitin forrásokra, mivel az L-karnitin bioszintézise még nem alakult ki szervezetükben. Tehát fontos, hogy a csecsemő tápszerek L-karnitint is tartalmazzanak. Több országban a csecsemő tápszerek L-karnitin tartalmának minimum értékeit írják elő, a maximális értéket nem. A Carnipure® bekerült a különböző egészségügyi területek számára készített táplálékokba is. Mivel 1 kg Carnipure® több mint 900’000 átlagos (100 ml) mennyiségű csecsemő tápszerbe kerülhet bele, a Lonza magas minőségi követelményei különösen fontosak ezen a rendkívül érzékeny piacon.
 
Nagy izomerő kifejtését elősegítő, elsősorban sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek szánt élelmiszer.
 
ÖSSZETEVŐK: Carnipure® L-karnitin L-tartarát. ALLERGÉNEK: A termék nem tartalmaz allergén összetevőt. 
TÁPÉRTÉK ADATOK
Adagolás: 3 g.  Adagok száma: 50. Napi ajánlott mennyiség: 1 adag (3 g)
 
100 g
3 g
NRV% * (3 g)
Energiatartalom
416 kJ / 96 kcal
12 kJ / 3 kcal
5 %
Zsírok
 • ebből telített zsírsavak
0 g
0 g
0 g
0 g
0 %
0 %
Szénhidrát
 • ebből cukrok
0 g
0 g
0 g
0 g
0 %
0 %
Fehérje
0 g
0 g
0 %
< 0,1 g
 < 0,1 g
0 %
*NRV%: felnőttek számára javasolt napi bevitel
A napi bevitel egy átlagos felnőtt számára 8400 kJ/2000 kcal.
**: napi szükséglet nincs meghatározva
 
Nettó tömeg: 150 g.
Származási hely: Svájc
Forgalmazó: Panhellen Magyarország Kft.
FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:
 
Egy adaghoz rakjon 2-3dl vizet egy pohárba, adjon hozzá 3g PANHELLEN CARNITINE CARNIPURE® port (kb. 3/4 adagolókanál)*, majd keverje össze és fogyassza. A legjobb hatás elérése érdekében: 1 adag intenzív terhelések előtt éhgyomorra, vagy terhelés alatt sportitallal, illetve szükség szerint szénhidrátbetöltést megcélzó étkezések, folyadékfogyasztás, sportital-fogyasztás mellé ajánlott.
 
 
*Az adagolókanál nem helyettesíti a szabványosított mérőeszköz használatát. A precíz adagolás érdekében használj pontos mérleget.
 
Figyelmeztetés: A megadott mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzárva tartandó.