RADICAL™

CITRULLINE MALATE FORMULA
100% CITRULLIN MALÁT AZ INTENZÍV EDZÉSEK KÖZBEN FELLÉPŐ FIZIKAI ÉS MENTÁLIS FÁRADTSÁG CSÖKKENTÉSÉRE, ÁLLÓKÉPESSÉG-FOKOZÁSRA ÉS ERŐNÖVELÉSRE. (300 G = 100 ADAG)
 
Energizálás és erőnövelés
A fizikai fáradtság-küszöb kitolása
A mentális fáradtság csökkentése
A regenerálódás elősegítése
8 250 Ft
(6 496 Ft + ÁFA)
Telefonos rendelés: 
124 CREDIT PONT ehhez a termékhez
Minden vásárlásod után pontokat kapsz, melyeket levásárolhatsz. 1 pont értéke 1 ForintRészletek

SZÁLLÍTÁS 1 NAPON BELÜL AKÁR INGYEN

10.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás, alatta 990 Ft a szállítási díj. A 16:30 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk.
(A 16:30 óra utániakat 1-2 munkanapon belül.) A szállítási feltételek Magyarország területén belül érvényesek.

Maximális energia és erő
 
„Ma már nem kezdek edzést Radical nélkül.”
Dr. Lubics Szilvia
3-szoros Spartathlon győztes, 8-szoros magyar bajnok ultrafutó
 
A PANHELLEN RADICAL™ edzés közben magas fokú energia-többletet biztosít az izmok számára. Használatával mind az aerob állóképesség, mind a maximális erő növelhető. Hozzájárulhat a szervek, szövetek jobb vér- és tápanyagellátásához, vagyis az eredményesebb, hosszabb távú edzésekhez. Csökkenti az edzés során fellépő mentális fáradtságot és teljesítményromlást, fokozza a regenerációs képességet. A RADICAL™ hatóanyaga a citrullin-malát. A citrullin egy nem esszenciális aminosav, melynek természetes forrása a görögdinnye. A malát (almasav) a gyümölcsök természetes alkotója.
 
„Kitolja a faradás szintet és sokkal jobban tudok teljesíteni az edzéseken, jóval később fáradok, és ezt úgy teszi lehetővé a Radical, hogy nem pörgeti fel a szivet!”
Törőcsik Dániel
az Éjjel-Nappal Budapest Kristófja, hobbi sportoló
 
Vízben elkeverve kellemes, citrusos íze indokolatlanná teszi ízesítő adalékok hozzáadását a tiszta hatóanyaghoz. Olyan, mint egy hűsítő, friss limonádé.
 
„A pörgetők (RADICAL és DYNAMITE) hatására többet bírok, nagyobb súlyokkal és sorozatszámokkal tudok dolgozni az edzőteremben. Most, hogy a versenyre készülve egyre kevesebb a szénhidrát az étkezésemben, szinte elengedhetetlenül fontos a plusz energia, hiszen sokszor már az edzőterembe eljutni is challenge-nek számít, de a pörgetőkkel bírom a mindennapos „kiképzést”. :-)”
Csipak Emese
műsorvezető, Fitt Mánia, RTL Klub
 
„Mióta fogyasztom, úgy érzem, hogy jobban megy a futás, javult a teljesítményem, energikusabbnak érzem magam, később kezdek fáradni. A gyomrom elég érzékeny, de a Radical fogyasztása során semmilyen problémát nem tapasztaltam, nem émelyegtem tőle, nem terhelte meg a gyomrom.”
Evetovics-Balla Hajnalka
ultrafutó
 
Figyelmeztetés: A termék nem alkalmazható együtt vérnyomáscsökkentő, koleszterinszint-csökkentő gyógyszerekkel, továbbá inzulinnal kezelt cukorbetegség esetén.

RADICAL™

KINEK AJÁNLJUK:
 
Versenysportolóknak, hobbi sportolóknak, edzés / verseny előtti energizálás, teljesítményfokozás céljából, aerob és anaerob sportokhoz egyaránt.
 
 
MIBEN SEGÍTHET:
 
 1. Energizálás, erőnövelés: A PANHELLEN RADICAL™ jelentős energizáló hatással bír: edzés közben magas fokú energiatöbbletet biztosít az izmok számára. Rendszeres használatával mind az aerob állóképesség, mind a maximális erő növelhető.
 
 1. Fáradtság-küszöb kitolása: Használata emeli a vér arginin-szintjét (mely a nitrogén-oxid előanyaga), továbbá segít a cukor (mint energia) sejtekbe jutásához. Ezáltal a PANHELLEN RADICAL™ közvetve hozzájárulhat a szervek, szövetek (beleértve az izomzatot is) jobb vér- és tápanyagellátásához, vagyis az eredményesebb, hosszabb távú edzésekhez.
 
 1. Mentális fáradtság csökkentése, regenerálódás elősegítése: Azáltal, hogy segít az edzés során felhalmozódó káros melléktermékek – úgymint a tejsav vagy az ammónia – semlegesítésében, csökkenti az edzés során fellépő mentális fáradtságot és teljesítményromlást, továbbá fokozza a regenerációs képességet.
 
 
A HATÓANYAG:
 
A PANHELLEN RADICAL™ hatóanyaga a citrulline malate (citrullin malát). (További információk lejjebb, az Egyéb információk részben.)
 
A citrullin malát az alábbiakhoz járulhat hozzá:
 • az adenozin-trifoszfát (ATP) szintéziséhez, ezáltal a maximális erőkifejtés növeléséhez
 • a mentális és fizikai fáradtságérzet csökkentéséhez
 • az energiaszint fenntartásához (energizáló hatás)
 • a toxikus anyagcsere-termékek (pl. tejsav, ammónia) eliminálásához
 • a regenerációs folyamatok gyorsításához
 • a vérplazma arginin-szintjének növekedéséhez, ezáltal közvetve a keringésszabályozáshoz; az izmok jobb vérellátásához
 • az arginin-szint növelésén keresztül a glükóz sejtekbe juttatásához, vagyis a megfelelő energiaellátáshoz
 • a foszfokreatin regenerációjához, ezáltal közvetve a megfelelő energiaellátáshoz, a hatékonyabb edzéshez és a teljesítménynöveléshez
 
 
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:
 
A citrullin-malát egy olyan szerves vegyület, melynek alkotói (citrullin és malát) külön-külön is jótékonyan befolyásolják a szervezet működését, azonban együtt alkalmazva felerősítik egymás hatását. A citrullin egy nem esszenciális aminosav, melynek természetes forrása a görögdinnye. A malát, ismertebb nevén almasav a gyümölcsök természetes alkotója. A PANHELLEN RADICAL™ hatásmechanizmusából adódóan nem alkalmazható együtt vérnyomáscsökkentő, koleszterinszint-csökkentő gyógyszerekkel, továbbá inzulinnal kezelt cukorbetegség esetén.
 
Vízben elkeverve kellemes, citrusos íze indokolatlanná teszi ízesítő adalékok hozzáadását a tiszta hatóanyaghoz. Olyan, mint egy hűsítő, friss limonádé.
 
FIGYELMEZTETÉS:
 
A termék nem alkalmazható együtt vérnyomáscsökkentő, koleszterinszint-csökkentő gyógyszerekkel, továbbá inzulinnal kezelt cukorbetegség esetén.
 
Nagy izomerő kifejtését elősegítő, elsősorban sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek szánt élelmiszer.
 
ÖSSZETEVŐK: 98% L-Citrullin DL-Malát (2:1), csomósodást gátló (szilícium dioxid). ALLERGÉNEK: kukorica, kukoricaszármazékok.
 
Tápérték adatok
Adagolás: 3g. Adagok száma: 100. Napi ajánlott mennyiség: 1 adag (3g)
 
100g
3g
NRV% * (3 g)
Energiatartalom
1184 kJ / 283 kcal
35,5 kJ / 8,5 kcal
0,5 %
Zsírok
0 g
0 g
0 %
 • ebből telített zsírsavak
0 g
0 g
0 %
Szénhidrát
0 g
0 g
0 %
 • ebből cukrok
0 g
0 g
0 %
Fehérje
70,88 g
2,15 g
0,05 %
0 g
0 g
0 %
NRV% *: felnőttek számára javasolt napi bevitel
A napi bevitel egy átlagos felnőtt számára 8400 kJ/2000 kcal.
**: napi szükséglet nincs meghatározva
 
 
Nettó tömeg: 300 g
Származási hely: Anglia
Forgalmazó: Panhellen Magyarország Kft.
FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:
 
Egy adaghoz rakjon 2dl vizet egy shaker-be vagy pohárba, adjon hozzá 3g PANHELLEN RADICALTM port (kb. 1/2 adagolókanál)*, majd rázza/keverje össze és fogyassza. A legjobb hatás elérése érdekében 1 adag edzés előtt 20-30 perccel, lehetőleg éhgyomorra fogyasztandó.
 
Nem alkalmazható együtt vérnyomáscsökkentő, koleszterinszint-csökkentő gyógyszerekkel, továbbá inzulinnal kezelt cukorbetegség esetén.
 
 
*Az adagolókanál nem helyettesíti a szabványosított mérőeszköz használatát. A precíz adagolás érdekében használj pontos mérleget.
 
Figyelmeztetés: A megadott mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzárva tartandó.