ULTRAVITAMIN™

FOR SPORTS AND ACTIVE LIFE
SZÉLES SPEKTRUMÚ MULTIFORMULA SPORTOLÓK ÉS AKTÍV ÉLETET ÉLŐK RÉSZÉRE (30 DB NAPI CSOMAG)
Egyedülálló összetétel, tudományos alapok
Kifejezetten sportolók és aktív életet élők részére kifejlesztve
33 féle aktív hatóanyag, high-end alapanyagok
Étkezésekhez igazítható kiszerelésben
Kizárólag tiszta, engedélyezett összetevők
Teljesítményfokozás, energizálás, zsírégetés és regeneráció támogatása
Egészségmegőrzés támogatása
8 690 Ft
(6 843 Ft + ÁFA)
Telefonos rendelés: 
130 CREDIT PONT ehhez a termékhez
Minden vásárlásod után pontokat kapsz, melyeket levásárolhatsz. 1 pont értéke 1 ForintRészletek

SZÁLLÍTÁS 1 NAPON BELÜL AKÁR INGYEN

10.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás, alatta 990 Ft a szállítási díj. A 16:30 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk.
(A 16:30 óra utániakat 1-2 munkanapon belül.) A szállítási feltételek Magyarország területén belül érvényesek.

A multivitaminon túl, a jövőn innen
 
Az ULTRAVITAMIN™ csomag olyan hatóanyagokat is tartalmaz, amelyek egyetlen multivitaminban vagy napi vitamin csomagban sem találhatók meg együttesen, pedig nagymértékben hozzájárulhatnak a jobb sportteljesítményhez, erőnléthez. Minden összetevő kisméretű, könnyen lenyelhető, természetes eredetű zselatin kapszulában, szintetikus adalékok nélkül került elhelyezésre a maximális fogyasztási élmény és a kellemetlen mellékhatások (multivitaminoknál időnként előforduló puffadás, teltségérzet, kellemetlen közérzet) elkerülése érdekében. Az ULTRAVITAMIN minden összetevője természetes eredetű, 100% tisztaságú, dopping-, cukor-, laktóz-, glutén és GMO-mentes.
 
„Az ULTRAVITAMIN termékkel be tudom vinni az összes vitamint és ásványi anyagot, ami a szervezetemnek szükséges.”
Törőcsik Dániel
az Éjjel-Nappal Budapest Kristófja, hobbi sportoló
 
A hatóanyagok meghatározása, valamint azok mennyiségének és pontos arányainak megtervezése során a szakemberek nem a gyakran tudományos alapokat nélkülöző trendeket, hanem progresszív hatástanulmányokat és kutatási eredményeket vettek alapul, hogy megalkossák azt a széles spektrumú multiformulát, amely a sporttudomány jelenlegi állása szerint ideális készítmény lehet hobbi sportolók, illetve fizikailag és szellemileg aktív életet élők részére.
 
A koenzim Q10, a lecitin, a K2-vitamin és a speciális antioxidáns formulák alkalmazása, a szokatlanul magas omega-3 tartalom, a C-vitaminnál acerola, csipkebogyó és citrus bioflavonoidok használata, kalcium és magnézium esetén az elterjedt, ám alacsony hatásfokú karbonát, illetve oxid vegyületek helyett a legjobb (akár tízszeres) felszívódást biztosító citrát alkalmazása – hogy néhány példát kiragadjunk – mind az ULTRAVITAMIN™ csúcsminőségét fémjelzik.
 
„A Panhellen Ultravitamin csomag energikusabbá tesz.”
Hamlin Dorothy
junior úszó, uszonyos úszó
 
1 doboz ULTRAVITAMIN™ 30db kis tasakot tartalmaz, mindegyik tasakban 9db kapszula található, ami egy napi adag. Annak részletei, hogy miket tartalmaz egy napi csomag és pontosan hogyan érdemes fogyasztani a terméket, megtalálható a HASZNÁLAT fül alatt. Mivel bizonyos összetevők gyengíthetik vagy erősíthetik egymás hatását, valamint a hasznosulás szempontjából nem mindegy, mit milyen étkezéshez fogyasztunk, ezért a maximális hatás érdekében érdemes betartani az ott leírt iránymutatást.
 
Az aktív hatóanyagok teljes listája az ÖSSZETEVŐK fül alatt található meg.
ULTRAVITAMIN™
 
A multivitaminon túl, a jövőn innen
 
Az ULTRAVITAMIN™ olyan hatóanyagokat is tartalmaz, amelyek egyetlen multivitaminban vagy napi vitamin csomagban sem találhatók meg együttesen, pedig nagy mértékben hozzájárulhatnak a jobb sportteljesítményhez, erőnléthez. Ilyen speciális összetevő például az asztaxantin kivonat, a lutein vagy a zeaxantin (hatásuk lent olvasható.) Az alap vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek mellett található a készítményben koenzim Q10, lecitin, K2-vitamin, bioflavonoidok stb.
 
Az omega-3 halolajkapszula szokatlanul magas EPA/DHA tartalma, a C-vitamin formulánál acerola, csipkebogyó és citrus bioflavonoidok használata, kalcium és magnézium esetén az elterjedt, ám alacsony hatásfokú karbonát, illetve oxid vegyületek helyett a legjobb felszívódást biztosító citrát alkalmazása stb. szintén az ULTRAVITAMIN csúcsminőségét fémjelzik.
 
Minden összetevő kisméretű, könnyen lenyelhető, természetes eredetű zselatin kapszulában, szintetikus adalékok nélkül került elhelyezésre a maximális fogyasztási élmény és a kellemetlen mellékhatások (multivitaminoknál időnként előforduló puffadás, teltségérzet, kellemetlen közérzet) elkerülése érdekében. Az ULTRAVITAMIN™ minden összetevője természetes eredetű, 100% tisztaságú, dopping-, cukor-, laktóz-, glutén és GMO-mentes.
 
Tudományos alapok
 
Az összetevők meghatározása, valamint azok mennyiségének és pontos arányainak megtervezése során a szakemberek nem a gyakran tudományos alapokat nélkülöző trendeket, hanem progresszív hatástanulmányokat és kutatási eredményeket vettek alapul, hogy megalkossák azt a széles spektrumú multiformulát, amely a sporttudomány jelenlegi állása szerint ideális készítmény lehet hobbi sportolók részére, valamint mindazoknak, akik fizikailag és szellemileg aktív életet élnek. Amik az ULTRAVITAMIN™-ban nincsenek benne, azok már sportág-specifikus hatóanyagok, melyek különálló termékekben találhatók meg. Így az ULTRAVITAMIN™ egy általános étrend-kiegészítő összeállítás bármilyen sportot űző, illetve aktivitást végző személy számára, függetlenül a terhelés típusától. Egy rendkívül erős alap, amire ráépíthetők a specifikus kiegészítők, és az együttes használat során a sportoló a korábbinál magasabb teljesítményt érhet el az edzéseken és a versenyeken.
 
A legfontosabb étrend-kiegészítő
 
Mivel az ULTRAVITAMIN™ a speciális indirekt teljesítményfokozó hatóanyagok mellett tartalmazza az összes szükséges vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet, ezért ez a legfontosabb készítmény a PANHELLEN termékek közül egy sportoló vagy aktív életet élő egyén számára. (Versenysportolóknak, rendkívül magas intenzitással edző sportolóknak az ULTRAVITAMIN® PRO összeállítást ajánljuk.)
 
Hatóanyagok jellemzői
 
Az ULTRAVITAMIN™ számos összetevője külön termékként is kapható, ezért ezek hatásmechanizmusait ebben a leírásban nem tüntetjük fel külön, de a HASZNÁLAT fül alatt található listában a linkekre kattintva elérhetők a pontos, részletes termékleírások. Itt csak néhány speciális összetevőt emelünk ki.
 
Asztaxantin kivonat
Természetes színanyag (karotinoid), mely erős antioxidáns hatással rendelkezik. Felveszi a harcot az ún. szabadgyökökkel szemben. A szabadgyökök olyan atomok, ionok vagy molekulák, melyek megváltoztathatják a sejtek működését, ami funkcióvesztéssel, illetve egyéb károsodásokkal (pl. gyulladásos reakció, sejthalál) járhat. Az asztaxantin olyan vegyület, mely a szabad gyökök által okozott oxidatív stresszt kivédheti, hozzájárulva ezzel az immunrendszer erősítéséhez.
 
Lutein és zeaxantin
Szintén a karotionoid színanyagok csoportjába tartoznak, erős antioxidánsok. Elnyelik a nagy energiájú, káros ibolyántúli fénysugarakat, továbbá semlegesíthetik a retinában a szabadgyököket. Ezzel csökkenthetik a látásromlás veszélyét, és segíthetnek a látás, a szem egészségének megőrzésében.
 
K2 vitamin
Zsírban oldódó vitamin, melyet optimális étrend mellett táplálékkal is biztosíthatunk szervezetünk számára, de a bélbaktériumok is szintetizálják. Jelentős szerepet tölt be az érfalak rugalmasságának megőrzésében; az egészséges csontképzésben, a csontok regenerálódásában; az idegsejtek megfelelő működésében.
 
Koenzim Q10
Zsírban oldódó vitaminszerű bioaktív anyag (vitaminoid); több vegyületből álló vegyületcsoport. Fontos alkotórésze az energiahordozó molekuláknak, továbbá antioxidáns szerepe is bizonyított. Hatásos anyag a szív- és érrendszer egészségének megőrzésében és segíthet egyes keringési megbetegedések kezelésében. Hozzájárulhat a szellemi és fizikai teljesítmény növeléséhez, az idegrendszer egészségéhez és szerepe van a szervezet energiaszintjének fenntartásában. Fokozhatja a hámréteg regenerációját, mellyel segít megőrizni a bőr, a haj és a körmök egészségét.
 
Lecitin
A lecitin egy természetes eredetű zsírszerű anyag, antioxidáns. A sejtmembránok alkotóelemeként a szervezet valamennyi funkciójában részt vesz, azonban kiemelt szerepe van az idegrendszer, a szív és a máj optimális működésében. Csökkentheti a reakcióidőt, ugyanis segítheti az ingerületek gyors és hatékony továbbítását (ezáltal az izomösszehúzódást). Emellett javíthatja a memóriát, a koncentrálóképességet és szellemi, fizikai igénybevétel után elősegítheti a gyors regenerációt. Hatással lehet a zsíranyagcserére is; segítheti a zsírok energiaként való felhasználását (ezáltal a testtömeg-csökkentést). Csökkentheti a koleszterinszintet.
 
Valamint további 27 féle aktív hatóanyag.
 
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
 
1 doboz ULTRAVITAMIN™ 30db kis tasakot tartalmaz, mindegyik tasakban 9db kapszula található, ami egy napi adag. Annak részletei, hogy miket tartalmaz egy napi csomag és pontosan hogyan érdemes fogyasztani a terméket, megtalálható a HASZNÁLAT fül alatt. Mivel bizonyos összetevők gyengíthetik vagy erősíthetik egymás hatását, valamint a hasznosulás szempontjából egyáltalán nem mindegy, mit milyen étkezéshez fogyasztunk, ezért a maximális hatás érdekében érdemes betartani az ott leírt iránymutatást.
 

Az aktív hatóanyagok teljes listája az ÖSSZETEVŐK fül alatt található meg.

 
Hatóanyag 1 napi csomagban:
   
MILK PACK (Fehér/törtfehér színű kapszulák)
 
Hatóanyag 1 db Vitamin B-Complex kapszulában
Mennyiség
NRV%
 
B1 vitamin (Tiamin-mononitrát)
50 mg
4545 %
 
B2 vitamin (Riboflavin)
40 mg
2857 %
 
Niacin (Nikotinamid)
50 mg
313%
 
Pantoténsav (Kalcium-D-pantotenát)
50 mg
833%
 
B6 vitamin (Piridoxin hidroklorid)
25 mg
1786%
 
B12 vitamin (Cianokobalamin)
100 mcg
4000%
 
Folsav
400 mcg
200%
 
Biotin (D-biotin)
200 mcg
400%
 
Inozitol
47,5 mg
**
 
Hatóanyag 2 db Calcium Magnesium Citrate kapszulában
 
 
 
Kálcium (Kálcium citrát)
200 mg
25%
 
Magnézium (Magnézium citrát)
100 mg
27%
 
MEAT PACK (Piros színű kapszulák)
 
Hatóanyag 1 db Vitamin C-400 Ultra Complex kapszulában
 
 
 
C vitamin (L-Aszkorbinsav)
400 mg
500%
 
Citrus bioflavonoidok
50 mg
**
 
Acerola kivonat
25 mg
**
 
Csipkebogyó kivonat
25 mg
**
 
Hatóanyag 1 db Iron kapszulában
 
 
 
Vas (Vas (II)-fumarát)
14 mg
100%
 
 
 
 
 
FAT PACK (Sárga/barna lágyzselatin kapszulák)
 
Hatóanyag 1 db Cell Pro Cell and Immune Complex lágyzselatin kapszulában
 
 
 
Asztaxantin 
3 mg
**
 
K2-vitamin (Menakinon)
30 mcg
40%
 
E-vitamin (d-alfa tokoferil acetát)
67,1 NE (45 α-TE mg )
375%
 
Lutein
5 mg
**
 
Zeaxantin
2 mg
**
 
Koenzim Q10
25 mg
**
 
A vitamin (Retinil palmitát)
3300 NE (1 mg)
125%
 
D3-vitamin (Kolekalciferol)
800 NE (20 mcg)
400%
 
Napraforgómag olaj
736,5 mg
**
 
Lecitin 25 mg **  
Hatóanyag 1 db Omega-3 Fish Oil 1000 lágyzselatin kapszulában
 
 
 
Halolaj
1000 mg
**
 
Ebből Omega 3
550 mg
**
 
EPA
330 mg
**
 
DHA
220 mg
**
 
Hatóanyag 1 db Ultra Soy Lecithin lágyzselatin kapszulában
 
 
 
Lecitin
500 mg
**
 
OTHER PACK (Zöld kapszulák)
 
Hatóanyag 1 db Mineral Ultra Complex kapszulában
 
 
 
Jód (Kálium jodid)
25 mcg
17%
 
Szelén (Nátrium szelenit)
11,4 mcg
21%
 
Cink (Cink biszglicinát)
5 mg
50%
 
Réz (Réz biszglicinát)
400 mcg
40%
 
Króm (Króm(III) klorid)
20 mcg
50%
 
Rutin
12,5 mg
**
 
             
 
*NRV: felnőttek számára javasolt napi bevitel
**: napi szükséglet nincs meghatározva
 
ÖSSZETEVŐK:
 
Vitamin B-Complex kapszula (1 db):
Maltodextrin, Zselatin (kapszula anyaga), Tiamin-mononitrát (B1-vitamin), Kalcium-D-pantotenát (Pantoténsav), Nikotinamid (Niacin), Inozitol, Riboflavin (B2-vitamin), Piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), Csomósodást és leülést gátló anyag (Zsírsavak magnézium sói, Szilícium-dioxid), Színezék (Titán-dioxid), Folsav, D-biotin (Biotin), Cianokobalamin (B12-vitamin)
 
Calcium Magnesium Citrate kapszula (2 db)
Kalcium citrát (Kalcium), Maltodextrin, Magnézium citrát (Magnézium), Zselatin (Kapszula anyaga), Csomósodást és leülést gátló anyag (Zsírsavak magnézium sói, Szilícium-dioxid)
 
Vitamin C-400 Ultra Complex kapszula (1 db)
L-aszkorbinsav (C-vitamin), Hidroxipropil-metil-cellulóz (kapszula anyaga), Csomósodást és leülést gátló anyag (Mikrokristályos cellulóz), Citrus bioflavonoidok, Acerola kivonat, Csipkebogyó kivonat, Csomósodást és leülést gátló anyag  (Zsírsavak magnézium sói, Szilícium-dioxid), Színezék (Vörös vas-oxid, Titán-dioxid)
 
Iron kapszula (1 db)
Csomósodást és leülést gátló anyag (Mikrokristályos cellulóz), Hidroxipropil-metil-cellulóz (kapszula anyaga), Vas (II)-fumarát (Vas), Csomósodást és leülést gátló anyag (Zsírsavak magnézium sói), Színezék (Vörös vas-oxid, Titán-dioxid)
 
Cell Pro Cell and Immune Complex lágy zselatin kapszula (1 db)
Napraforgómag olaj, Zselatin (Kapszula anyaga), Nedvesítőszer (Glicerin), Asztaxantin, Lutein, D-alfa tokoferil acetát (E-vitamin), Koenzim Q10, Stabilizátor (Méhviasz), Szójalecitin, Menakinon (K2-vitamin), Zeaxantin, Tisztított víz, Retinil-palmitát (A-vitamin), Színezék (Sárga vas-oxid, Titán-dioxid), Kolekalciferol (D3-vitamin)
 
Omega-3 Fish Oil 1000 lágy zselatin kapszula (1 db)
Halolaj, Zselatin (kapszula anyaga), Nedvesítőszer (Glicerin), Tisztított víz
 
Ultra Soy Lecithin lágy zselatin kapszula (1 db)
Szójalecitin, Zselatin (kapszula anyaga), Nedvesítőszer (Glicerin), Tisztított víz, Nedvesítőszer (Szorbit), Színezék (Titán-dioxid , Sárga vas-oxid)
 
Mineral Ultra Complex kapszula (1 db)
Maltodextrin, Zselatin (Kapszula anyaga), Cink-biszglicinát (Cink), Rutin, Csomósodást és leülést gátló anyag (Zsírsavak magnézium sói , Mikrokristályos cellulóz), Réz-biszglicinát (Réz), Kálium-jodid (Jód), Króm(III)-klorid (Króm), Nátrium-szelenit (Szelén)
 
Mennyiség / doboz: 30 csomag (30x9db, összesen 270 db kapszula)
Nettó tömeg: 228,87 g
Származási hely: Anglia
Forgalmazó: Panhellen Magyarország Kft.
FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:
 
Napi ajánlott mennyiség: 1 csomag.
 
A kapszulákat a megkülönböztethetőség miatt színeztük, kizárólag természetes eredetű színezőanyagok felhasználásával! A kapszulák anyaga (kemény és lágy zselatin, valamint növényi), a színezőanyagok és minden összetevő (a nem hatóanyagok is) 100%-ban természetes eredetűek. A Panhellen Ultravitamin™ ezen kívül 100%-ban dopping-, GMO-, glutén-, laktóz- és cukormentes termék.
 
Fogyasztási javaslat:
 
A dobozban található 30 kis csomag mindegyike 9 db kapszulát tartalmaz, ami egy napi adag. A csomag tartalma elfogyasztható bő vízzel bármely étkezés közben vagy után, ám a legjobb eredmény érdekében javasolt a napi adagot 3 vagy 4 részletben bevenni, az alábbiak szerint.
 
FEHÉR/TÖRTFEHÉR SZÍNŰ KAPSZULÁK:
Lehetőleg tejterméket tartalmazó, húsmentes étkezéshez. A többi csomaggal egy időben nem javasolt a fogyasztása.
2db Calcium Magnesium Citrate kapszula (kalcium-magnézium citrát)
1db Vitamin B-Complex kapszula (B-vitamin komplex)
 
PIROS SZÍNŰ KAPSZULÁK:
Húst / halat (min. 50g), ill. vegetáriánusoknál kalciumban és magnéziumban szegény ételeket tartalmazó étkezéshez. A sárga/barna színű kapszulákkal együtt is fogyasztható, ha az étkezés megfelel a sárga/barna színű kapszulák étkezési feltételeinek is.
1db Iron kapszula (vas)
1db Vitamin C-400 Ultra Complex kapszula (C-vitamin komplex)
 
SÁRGA/BARNA SZÍNŰ KAPSZULÁK:
Zsiradékot (min. 10g) tartalmazó ételekhez. A piros színű kapszulákkal együtt is fogyasztható, ha az étkezés megfelel a piros színű kapsulák étkezési feltételeinek is.
1db Cell Pro Cell and Immune Complex kapszula (antioxidáns komplex)
1db Omega-3 Fish Oil 1000 kapszula (Omega-3 halolaj)
1db Ultra Soya Lecithin kapszula (szója lecitin)
 
ZÖLD SZÍNŰ KAPSZULA:
Bármely étkezéshez fogyasztható, de lehetőleg a más színű kapszuláktól külön.
1db Mineral Ultra Complex kapszula (ásványi anyag komplex)
 

FIGYELMEZTETÉS: A megadott mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzárva tartandó. A termék fénytől védett, hűvös, száraz helyen, 5-25°C között tárolandó!

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELNEK