ULTRAVITAMIN™ PRO

FOR COMPETITIVE SPORTS
SZÉLES SPEKTRUMÚ MULTIFORMULA VERSENYSPORTOLÓK RÉSZÉRE (30 DB NAPI CSOMAG)
 
Egyedülálló összetétel, tudományos alapok
Kifejezetten versenysportolóknak kifejlesztve
38 féle aktív hatóanyag, high-end alapanyagok
Étkezésekhez igazítható kiszerelésben
Kizárólag tiszta, engedélyezett összetevők
Teljesítményfokozás, energizálás, zsírégetés és regeneráció támogatása
Egészségmegőrzés támogatása
16 690 Ft
(13 142 Ft + ÁFA)
Telefonos rendelés: 
250 CREDIT PONT ehhez a termékhez
Minden vásárlásod után pontokat kapsz, melyeket levásárolhatsz. 1 pont értéke 1 ForintRészletek

SZÁLLÍTÁS 1 NAPON BELÜL AKÁR INGYEN

10.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás, alatta 990 Ft a szállítási díj. A 16:30 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk.
(A 16:30 óra utániakat 1-2 munkanapon belül.) A szállítási feltételek Magyarország területén belül érvényesek.

A multivitaminon túl, a jövőn innen
 
Az ULTRAVITAMIN™ PRO csomag olyan hatóanyagokat is tartalmaz, amelyek egyetlen multivitaminban vagy napi vitamin csomagban sem találhatók meg együttesen, pedig nagy mértékben hozzájárulhatnak a jobb sportteljesítményhez, erőnléthez. Minden összetevő kisméretű, könnyen lenyelhető, természetes eredetű zselatin kapszulában, szintetikus adalékok nélkül került elhelyezésre a maximális fogyasztási élmény és a kellemetlen mellékhatások (multivitaminoknál időnként előforduló puffadás, teltségérzet, kellemetlen közérzet) elkerülése érdekében. Az ULTRAVITAMIN PRO minden összetevője természetes eredetű, 100% tisztaságú, dopping-, cukor-, laktóz-, glutén és GMO-mentes.
 
„Az Ultravitamin Pro szedése óta végre nem kell több cég vitaminjaiból összeszednem a napi szinten szükséges kiegészítőket, sőt arra is pontos ajánlást kapok, hogy a nap melyik szakaszában melyiket szedjem, hiszen például egyes hatóanyagok támogatják egymás felszívódását.”
DR. LUBICS SZILVIA
3-szoros Spartathlon győztes, 8-szoros magyar bajnok ultrafutó
 
A hatóanyagok meghatározása, valamint azok mennyiségének és pontos arányainak megtervezése során a szakemberek nem a gyakran tudományos alapokat nélkülöző trendeket, hanem progresszív hatástanulmányokat és kutatási eredményeket vettek alapul, hogy megalkossák azt a széles spektrumú multiformulát, amely a sporttudomány jelenlegi állása szerint ideális készítmény lehet versenysportolók részére.
 
Az ízületvédelem glükozamin-MSM-kondroitin mesterhármasa, a koenzim Q10, a lecitin, a K2-vitamin és a speciális antioxidáns formulák alkalmazása, a szokatlanul magas omega-3 tartalom, a C-vitaminnál acerola, csipkebogyó és citrus bioflavonoidok használata, kalcium és magnézium esetén az elterjedt, ám alacsony hatásfokú karbonát, illetve oxid vegyületek helyett a legjobb (akár tízszeres) felszívódást biztosító citrát alkalmazása – hogy néhány példát kiragadjunk – mind az ULTRAVITAMIN™ PRO csúcsminőségét fémjelzik.
 
„Az Ultravitamin Pro-ra azért esett a választásom, mert olyan hatóanyagokat is tartalmaz, amelyeket eddig egyetlen multivitamin csomagban sem találtam meg együttesen, pedig fontosak, hogy egy sportoló még jobb eredményeket tudjon elérni.”
BOTKA ENDRE
válogatott labdarúgó, Honvéd FC
 
1 doboz ULTRAVITAMIN™ PRO 30db kis tasakot tartalmaz, mindegyik tasakban 17db kapszula található, ami egy napi adag. Annak részletei, hogy miket tartalmaz egy napi csomag és pontosan hogyan érdemes fogyasztani a terméket, megtalálható a HASZNÁLAT fül alatt. Mivel bizonyos összetevők gyengíthetik vagy erősíthetik egymás hatását, valamint a hasznosulás szempontjából egyáltalán nem mindegy, mit milyen étkezéshez fogyasztunk, ezért a maximális hatás érdekében érdemes betartani az ott leírt iránymutatást.
 
Az aktív hatóanyagok teljes listája az ÖSSZETEVŐK fül alatt található meg.
 
„Számomra a megoldást az Ultravitamin Pro termék nyújtotta. A fogyasztása óta az immunrendszerem is sokkal erősebb és kevésbé vagyok fogékony a megbetegedésekre.”
VASVÁRI NIKOLETT
profi bodyfitness versenyző, IFBB Pro Figure
 
„Az ULTRAVITAMIN PRO pozitív hatásait már az első héten éreztem! A kisebb sérülések gyorsabban gyógyultak, a regenerálódás ideje jelentősen lecsökkent. Ebben a vitamin kombinációban minden megtalálható, ami egy profi sportolónak szükséges!”
LUKÁCS VIKTÓRIA
válogatott kézilabdázó, FTC
 
„Egy biztos, bármelyik Panhellen termék mellett döntesz, nem nyúlhatsz mellé. Viszont amit mindenképpen ajánlanék, az az Ultravitamin Pro. Hiszen nagyon fontos a megfelelő vitamin bevitel, és az a jó benne, hogy nem kell külön foglalkoznunk különböző vitaminok megvásárlásával. Hiszen ebben a csomagban minden benne van, ami szükséges a szervezetünk egészséges működéséhez.”
GYULAI KRISZTIÁN
fitness világbajnok, Arnold Classic győztes, Év Fitness versenyzője 2016 
 
„Meglepő volt, hogy szín szerint kell bevenni a vitaminokat és a nap különböző időszakaiban. Mióta szedem, kb. 1 éve, minden betegség elkerül. Emellett érezhető energiát ad a mindennapokhoz, amit korábban semmilyen multivitamintól nem éreztem. És az sem mellékes, hogy nem nyírja ki a gyomrom és nincs kellemetlen mellékíz felköhögés, mint más agyonreklámozott szupersz*r cégek termékeinél (ezt is tapasztalatból mondom)! Maximálisan bízom már benne és tudom, hogy a szín tiszta vitamint szedem be!”
BOGDÁN „GOLYÓ” ZSOLT
kétszeres világbajnok, magyar bajnok,veretlen nehézsúlyú profi ökölvívó
 
„Az ULTRAVITAMIN PRO nélkül az immunrendszerem bizonyára feladta volna már a küzdelmet a komoly emberpróbáló terhelés miatt. Mint tudjuk, „az egészségnek ott van vége, ahol a versenysport kezdődik”. Én azonban egészséges vagyok és energikus!”
CSIPAK EMESE
fitness versenyző, műsorvezető, Fitt Mánia, RTL Klub
 
„Az Ultravitamin Pro mindent tartalmaz, amit kell, még az ízületvédők és Omega-3 is benne vannak. Szedése étkezéshez kötötten kontrollált, ami profizmusra vall és egyedülálló a piacon. 2 hetes szedés után sokkal összeszedettebb vagyok, jobban koncentrálok, egyből fel tudok kelni és egyszerűen jobban érzem magam.”
FÁBIÁN MIKLÓS
Spartan SGX európai instruktor
ULTRAVITAMIN™ PRO
 
A multivitaminon túl, a jövőn innen
 
Az ULTRAVITAMIN™ PRO olyan hatóanyagokat is tartalmaz, amelyek egyetlen multivitaminban vagy napi vitamin csomagban sem találhatók meg együttesen, pedig nagy mértékben hozzájárulhatnak a jobb sportteljesítményhez. Ilyen speciális összetevő például az asztaxantin kivonat, a lutein vagy a zeaxantin (hatásuk lent olvasható.) Az alap vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek mellett megtalálható a készítményben a koenzim Q10, a lecitin vagy az ízületvédelem glükozamin-MSM-kondroitin mesterhármasa is.
 
Az omega-3 halolajkapszula szokatlanul magas EPA/DHA tartalma, a C-vitamin formulánál acerola, csipkebogyó és citrus bioflavonoidok használata, kalcium és magnézium esetén az elterjedt, ám alacsony hatásfokú karbonát, illetve oxid vegyületek helyett a legjobb felszívódást biztosító citrát alkalmazása stb. szintén az ULTRAVITAMIN® PRO csúcsminőségét fémjelzik.
 
Minden összetevő kisméretű, könnyen lenyelhető, természetes eredetű zselatin kapszulában, szintetikus adalékok nélkül került elhelyezésre a maximális fogyasztási élmény és a kellemetlen mellékhatások (multivitaminoknál időnként előforduló puffadás, teltségérzet, kellemetlen közérzet) elkerülése érdekében. Az ULTRAVITAMIN™ PRO minden összetevője természetes eredetű, 100% tisztaságú, dopping-, cukor-, laktóz-, glutén és GMO-mentes.
 
TUDOMÁNYOS ALAPOK
 
Az összetevők meghatározása, valamint azok mennyiségének és pontos arányainak megtervezése során a szakemberek nem a gyakran tudományos alapokat nélkülöző trendeket, hanem progresszív hatástanulmányokat és kutatási eredményeket vettek alapul, hogy megalkossák azt a széles spektrumú multiformulát, amely a sporttudomány jelenlegi állása szerint ideális készítmény lehet a versenysportolók részére. Amik az ULTRAVITAMIN™ PRO-ban nincsenek benne, azok már sportág-specifikus hatóanyagok, melyek különálló termékekben találhatók meg. Így az ULTRAVITAMIN™ PRO egy általános étrend-kiegészítő összeállítás minden versenysportoló – vagy aktívan edző sportoló – részére, függetlenül a terhelés típusától. Egy rendkívül erős alap, amire ráépíthetők a specifikus kiegészítők, és az együttes használat során a sportoló a korábbinál magasabb teljesítményt érhet el az edzéseken és a versenyeken.
 
A legfontosabb étrend-kiegészítő
 
Mivel az ULTRAVITAMIN™ PRO a speciális indirekt teljesítményfokozó hatóanyagok mellett tartalmazza az összes szükséges vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet, ezért ez a legfontosabb készítmény a PANHELLEN termékek közül egy versenysportoló számára.
 
Hatóanyagok jellemzői
 
Az ULTRAVITAMIN™ PRO számos összetevője külön termékként is kapható, ezért ezek hatásmechanizmusait ebben a leírásban nem tüntetjük fel külön, de a HASZNÁLAT fül alatt található listában a linkekre kattintva elérhetők a pontos, részletes termékleírások. Itt csak néhány speciális összetevőt emelünk ki.
 
Asztaxantin kivonat
Természetes színanyag (karotinoid), mely erős antioxidáns hatással rendelkezik. Felveszi a harcot az ún. szabadgyökökkel szemben. A szabadgyökök olyan atomok, ionok vagy molekulák, melyek megváltoztathatják a sejtek működését, ami funkcióvesztéssel, illetve egyéb károsodásokkal (pl. gyulladásos reakció, sejthalál) járhat. Az asztaxantin olyan vegyület, mely a szabad gyökök által okozott oxidatív stresszt kivédheti, hozzájárulva ezzel az immunrendszer erősítéséhez.
 
Lutein és zeaxantin
Szintén a karotionoid színanyagok csoportjába tartoznak, erős antioxidánsok. Elnyelik a nagy energiájú, káros ibolyántúli fénysugarakat, továbbá semlegesíthetik a retinában a szabadgyököket. Ezzel csökkenthetik a látásromlás veszélyét, és segíthetnek a látás, a szem egészségének megőrzésében.
 
MSM
Az MSM gyulladáscsökkentő hatásánál fogva segíthet az ízületi és izomfájdalmak csillapításában, az izomgörcsök csökkentésében. Nem elhanyagolható pozitív élettani hatása, hogy hozzájárulhat a haj, a körmök és a bőr egészségének megőrzéséhez is.
 
Glükozamin és Kondroitin
A glükozamin és a kondroitin olyan szerves vegyületek, melyek jelentősen hozzájárulhatnak a porcszövet normális, egészséges anyagcseréjéhez, továbbá a porcerősítéshez. Segíthetnek az ízületi fájdalomcsillapításban, a károsodott ízületek és csontok gyógyításában.
 
K2 vitamin
Zsírban oldódó vitamin, melyet optimális étrend mellett táplálékkal is biztosíthatunk szervezetünk számára, de a bélbaktériumok is szintetizálják. Jelentős szerepet tölt be az érfalak rugalmasságának megőrzésében; az egészséges csontképzésben, a csontok regenerálódásában; az idegsejtek megfelelő működésében.
 
Koenzim Q10
Zsírban oldódó vitaminszerű bioaktív anyag (vitaminoid); több vegyületből álló vegyületcsoport. Fontos alkotórésze az energiahordozó molekuláknak, továbbá antioxidáns szerepe is bizonyított. Hatásos anyag a szív- és érrendszer egészségének megőrzésében és segíthet egyes keringési megbetegedések kezelésében. Hozzájárulhat a szellemi és fizikai teljesítmény növeléséhez, az idegrendszer egészségéhez és szerepe van a szervezet energiaszintjének fenntartásában. Fokozhatja a hámréteg regenerációját, mellyel segít megőrizni a bőr, a haj és a körmök egészségét.
 
Lecitin
A lecitin egy természetes eredetű zsírszerű anyag, antioxidáns. A sejtmembránok alkotóelemeként a szervezet valamennyi funkciójában részt vesz, azonban kiemelt szerepe van az idegrendszer, a szív és a máj optimális működésében. Csökkentheti a reakcióidőt, ugyanis segítheti az ingerületek gyors és hatékony továbbítását (ezáltal az izomösszehúzódást). Emellett javíthatja a memóriát, a koncentrálóképességet és szellemi, fizikai igénybevétel után elősegítheti a gyors regenerációt. Hatással lehet a zsíranyagcserére is; segítheti a zsírok energiaként való felhasználását (ezáltal a testtömeg-csökkentést). Csökkentheti a koleszterinszintet.
 
Betain-hidroklorid
Lipotrop hatásánál fogva segíthet megakadályozni a zsírok felhalmozódását, lerakódását a májban és fokozhatja annak lecitintermelését. A megnövekedett lecitintermelés ún. oldott állapotban tartja a koleszterint, ezáltal megakadályozható annak lerakódása az érfalakba, illetve besűrűsödése az epehólyagban (megelőzve ezzel az epekövességet). A betain-hidroklorid segíti a máj méregtelenítő funkcióját, és magához a szerv méregtelenítéséhez is hozzájárulhat.
 
Valamint további 28 féle aktív hatóanyag.
 
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
 
1 doboz ULTRAVITAMIN™ PRO 30db kis tasakot tartalmaz, mindegyik tasakban 17db kapszula található, ami egy napi adag. Annak részletei, hogy miket tartalmaz egy napi csomag és pontosan hogyan érdemes fogyasztani a terméket, megtalálható a HASZNÁLAT fül alatt. Mivel bizonyos összetevők gyengíthetik vagy erősíthetik egymás hatását, valamint a hasznosulás szempontjából egyáltalán nem mindegy, mit milyen étkezéshez fogyasztunk, ezért a maximális hatás érdekében érdemes betartani az ott leírt iránymutatást.
 
Az aktív hatóanyagok teljes listája az ÖSSZETEVŐK fül alatt található meg.
 
TAPASZTALATOK

 
„Az Ultravitamin Pro szedése óta végre nem kell több cég vitaminjaiból összeszednem a napi szinten szükséges kiegészítőket, sőt arra is pontos ajánlást kapok, hogy a nap melyik szakaszában melyiket szedjem, hiszen például egyes hatóanyagok támogatják egymás felszívódását.”
DR. LUBICS SZILVIA
3-szoros Spartathlon győztes, 8-szoros magyar bajnok ultrafutó
 
„Az Ultravitamin Pro-ra azért esett a választásom, mert olyan hatóanyagokat is tartalmaz, amelyeket eddig egyetlen multivitamin csomagban sem találtam meg együttesen, pedig fontosak, hogy egy sportoló még jobb eredményeket tudjon elérni.”
BOTKA ENDRE
válogatott labdarúgó, Honvéd FC
 
„Számomra a megoldást az Ultravitamin Pro termék nyújtotta. A fogyasztása óta az immunrendszerem is sokkal erősebb és kevésbé vagyok fogékony a megbetegedésekre.”
VASVÁRI NIKOLETT
profi bodyfitness versenyző, IFBB Pro Figure
 
„Az ULTRAVITAMIN PRO pozitív hatásait már az első héten éreztem! A kisebb sérülések gyorsabban gyógyultak, a regenerálódás ideje jelentősen lecsökkent. Ebben a vitamin kombinációban minden megtalálható, ami egy profi sportolónak szükséges!”
LUKÁCS VIKTÓRIA
válogatott kézilabdázó, FTC
 
„Egy biztos, bármelyik Panhellen termék mellett döntesz, nem nyúlhatsz mellé. Viszont amit mindenképpen ajánlanék, az az Ultravitamin Pro. Hiszen nagyon fontos a megfelelő vitamin bevitel, és az a jó benne, hogy nem kell külön foglalkoznunk különböző vitaminok megvásárlásával. Hiszen ebben a csomagban minden benne van, ami szükséges a szervezetünk egészséges működéséhez.”
GYULAI KRISZTIÁN
fitness világbajnok, Arnold Classic győztes, Év Fitness versenyzője 2016 
 
„Meglepő volt, hogy szín szerint kell bevenni a vitaminokat és a nap különböző időszakaiban. Mióta szedem, kb. 1 éve, minden betegség elkerül. Emellett érezhető energiát ad a mindennapokhoz, amit korábban semmilyen multivitamintól nem éreztem. És az sem mellékes, hogy nem nyírja ki a gyomrom és nincs kellemetlen mellékíz felköhögés, mint más agyonreklámozott szupersz*r cégek termékeinél (ezt is tapasztalatból mondom)! Maximálisan bízom már benne és tudom, hogy a szín tiszta vitamint szedem be!”
BOGDÁN „GOLYÓ” ZSOLT
kétszeres világbajnok, magyar bajnok,veretlen nehézsúlyú profi ökölvívó
 
„Az ULTRAVITAMIN PRO nélkül az immunrendszerem bizonyára feladta volna már a küzdelmet a komoly emberpróbáló terhelés miatt. Mint tudjuk, „az egészségnek ott van vége, ahol a versenysport kezdődik”. Én azonban egészséges vagyok és energikus!”
CSIPAK EMESE
fitness versenyző, műsorvezető, Fitt Mánia, RTL Klub
 
„Az Ultravitamin Pro mindent tartalmaz, amit kell, még az ízületvédők és Omega-3 is benne vannak. Szedése étkezéshez kötötten kontrollált, ami profizmusra vall és egyedülálló a piacon. 2 hetes szedés után sokkal összeszedettebb vagyok, jobban koncentrálok, egyből fel tudok kelni és egyszerűen jobban érzem magam.”
FÁBIÁN MIKLÓS
Spartan SGX európai instruktor
 
Hatóanyag 1 napi csomagban:
   
MILK PACK (Fehér/törtfehér kapszulák)
 
Hatóanyag 1 db Vitamin B-Complex kapszulában
Mennyiség
NRV%
 
B1 vitamin (Tiamin-mononitrát)
50 mg
4545%
 
B2 vitamin (Riboflavin)
40 mg
2857%
 
Niacin (Nikotinamid)
50 mg
313%
 
Pantoténsav (Kalcium-D-pantotenát)
50 mg
833%
 
B6 vitamin (Piridoxin hidroklorid)
25 mg
1786%
 
B12 vitamin (Cianokobalamin)
100 mcg
4000%
 
Folsav
400 mcg
200%
 
Biotin (D-biotin)
200 mcg
400%
 
Inozitol
47,5 mg
**
 
Hatóanyag 4 db Calcium Magnesium Citrate kapszulában
 
 
 
Kálcium (Kálcium citrát)
400 mg
50%
 
Magnézium (Magnézium citrát)
200 mg
53%
 
MEAT PACK (Piros kapszulák) 
 
Hatóanyag 1 db Vitamin C-800 Ultra Complex kapszulában
 
 
 
C vitamin (L-Aszkorbinsav)
800 mg
1000%
 
Citrus bioflavonoidok
100 mg
**
 
Acerola kivonat
25 mg
**
 
Csipkebogyó kivonat
25 mg
**
 
Hatóanyag 1 db Iron kapszulában
 
 
 
Vas (Vas (II) -fumarát)
14 mg
100%
 
 
 
 
 
FAT PACK (Sárga/barna lágyzselatin kapszulák)
 
Hatóanyag 2 db Cell Pro Cell and Immune Complex lágyzselatin kapszulában
 
 
 
Asztaxantin
6 mg
**
 
K2 vitamin (Menakinon)
60 mcg
80%
 
E vitamin (d-alfa tokoferil acetát)
132,2 NE (90 α-TE mg )
750%
 
Lutein
10 mg
**
 
Zeaxantin
4 mg
**
 
Koenzim Q10
50 mg
**
 
A vitamin (Retinil palmitát)
6600 NE (2 mg)
250%
 
D3 vitamin (Kolekalciferol)
1600 NE (40 mcg)
800%
 
Napraforgómag olaj
1473 mg
**
 
Lecitin 50 mg **  
Hatóanyag 2 db Omega-3 Fish Oil 1000 lágyzselatin kapszulában
 
 
 
Halolaj
2000 mg
**
 
Ebből Omega 3
1100 mg
**
 
- EPA
660 mg
**
 
- DHA
440 mg
**
 
Hatóanyag 2 db Ultra Soy Lecithin lágyzselatin kapszulában
 
 
 
Lecitin
1000 mg
**
 
OTHER PACK (Zöld kapszulák)
 
Hatóanyag 2 db Mineral Ultra Complex kapszulában
 
 
 
Jód (Kálium jodid)
50 mcg
34%
 
Szelén (Nátrium szelenit)
22,8 mcg
42%
 
Cink (Cink biszglicinát)
10 mg
100%
 
Réz (Réz biszglicinát)
800 mcg
80%
 
Króm (Króm (III) klorid)
40 mcg
100%
 
Rutin
25 mg
**
 
 
 
 
 
Hatóanyag 1db Betaine Hydrochloride kapszulában
 
 
 
Betain-hidroklorid
500 mg
**
 
Hatóanyag 1 db MSM+ kapszulában
 
 
 
Glükozamin (Glükozamin szulfát)
400 mg
**
 
Kondroitin (Kondroitin szulfát tengeri forrásból)
200 mg
**
 
MSM (Metil-Szufonil Metán)
100 mg
**
 
             
 
 
*NRV: felnőttek számára javasolt napi bevitel
**: napi szükséglet nincs meghatározva
 
ÖSSZETEVŐK: 
 
Vitamin B-Complex kapszula (1 db)
Maltodextrin, Zselatin (kapszula anyaga), Tiamin-mononitrát (B1-vitamin), Kalcium-D-pantotenát (Pantoténsav), Nikotinamid (Niacin), Inozitol, Riboflavin (B2-vitamin), Piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), Csomósodást és leülést gátló anyag (Zsírsavak magnézium sói, Szilícium-dioxid), Színezék (Titán-dioxid), Folsav, D-biotin (Biotin), Cianokobalamin (B12-vitamin)
 
Calcium Magnesium Citrate kapszula (4 db)
Kalcium citrát (Kalcium), Maltodextrin, Magnézium citrát (Magnézium), Zselatin (Kapszula anyaga), Csomósodást és leülést gátló anyag (Zsírsavak magnézium sói, Szilícium-dioxid)
 
Vitamin C-800 Ultra Complex kapszula (1 db)
L-aszkorbinsav (C-vitamin), Hidroxipropil-metil-cellulóz (kapszula anyaga), Citrus bioflavonoidok, Acerola kivonat, Csipkebogyó kivonat, Csomósodást és leülést gátló anyag  (Zsírsavak magnézium sói, Szilícium-dioxid), Színezék (Vörös vas-oxid, Titán-dioxid)
Csomósodás gátló (Mikrokristályos cellulóz), Növényi kapszula (Hidroxipropil-metil-cellulóz), Vas fumarát, Csomósodás gátló (Magnézium sztearát), Kapszula színezőanyag (Vörös vas oxid, Titán dioxid)
 
Iron kapszula (1 db)
Csomósodást és leülést gátló anyag (Mikrokristályos cellulóz), Hidroxipropil-metil-cellulóz (kapszula anyaga), Vas (II)-fumarát (Vas), Csomósodást és leülést gátló anyag (Zsírsavak magnézium sói), Színezék (Vörös vas-oxid, Titán-dioxid)
 
Cell Pro Cell and Immune Complex lágy zselatin kapszula (2 db)
Napraforgómag olaj, Zselatin (Kapszula anyaga), Nedvesítőszer (Glicerin), Asztaxantin, Lutein, D-alfa tokoferil acetát (E-vitamin), Koenzim Q10, Stabilizátor (Méhviasz), Szójalecitin, Menakinon (K2-vitamin), Zeaxantin, Tisztított víz, Retinil-palmitát (A-vitamin), Színezék (Sárga vas-oxid, Titán-dioxid), Kolekalciferol (D3-vitamin)
 
Omega-3 Fish Oil 1000 lágy zselatin kapszula (2 db)
Halolaj, Zselatin (kapszula anyaga), Nedvesítőszer (Glicerin), Tisztított víz
 
Ultra Soy Lecithin lágy zselatin kapszula (2 db)
Szójalecitin, Zselatin (kapszula anyaga), Nedvesítőszer (Glicerin), Tisztított víz, Nedvesítőszer (Szorbit), Színezék (Titán-dioxid , Sárga vas-oxid)
 
Mineral Ultra Complex kapszula (2 db)
Maltodextrin, Zselatin (Kapszula anyaga), Cink-biszglicinát (Cink), Rutin, Csomósodást és leülést gátló anyag (Zsírsavak magnézium sói , Mikrokristályos cellulóz), Réz-biszglicinát (Réz), Kálium-jodid (Jód), Króm(III)-klorid (Króm), Nátrium-szelenit (Szelén)
 
Betaine Hydrochloride kapszula (1 db)
Betain-hidroklorid, Csomósodást és leülést gátló anyag (Mikrokristályos cellulóz), Zselatin (Kapszula anyaga), Csomósodást és leülést gátló anyag (Zsírsavak magnézium sói), Színezék (Titán-dioxid , Klorofillin-rézkomplexe)
 
MSM+ kapszula (1 db)
Glükozamin-szulfát, Kondroitin-szulfát, Zselatin (Kapszula anyaga), Metil-szufonil metán (MSM), Maltodextrin,  Csomósodást és leülést gátló anyag (Mikrokristályos cellulóz , Zsírsavak magnézium sói),Színezék (Titán-dioxid , Klorofillin-rézkomplexe)
 
Mennyiség / doboz: 30 csomag (30x17db, összesen 510 db kapszula)
Nettó tömeg: 469,24 g
Származási hely: Anglia
Forgalmazó: Panhellen Magyarország Kft.
FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:
 
Napi ajánlott mennyiség: 1 csomag.
 
A kapszulákat a megkülönböztethetőség miatt színeztük, kizárólag természetes eredetű színezőanyagok felhasználásával! A kapszulák anyaga (kemény és lágy zselatin, valamint növényi), a színezőanyagok és minden összetevő (a nem hatóanyagok is) 100%-ban természetes eredetűek. A Panhellen Ultravitamin™ Pro ezen kívül 100%-ban dopping-, GMO-, glutén-, laktóz- és cukormentes termék.
 
Fogyasztási javaslat:
 
A dobozban található 30 kis csomag mindegyike 17 db kapszulát tartalmaz, ami egy napi adag. A csomag tartalma elfogyasztható bő vízzel bármely étkezés közben vagy után, ám a legjobb eredmény érdekében javasolt a napi adagot 3 vagy 4 részletben bevenni, az alábbiak szerint.
 
FEHÉR/TÖRTFEHÉR SZÍNŰ KAPSZULÁK:
Lehetőleg tejterméket tartalmazó, húsmentes étkezéshez. A többi csomaggal egy időben nem javasolt a fogyasztása.
4db Calcium Magnesium Citrate kapszula (kalcium-magnézium citrát)
1db Vitamin B-Complex kapszula (B-vitamin komplex)
 
PIROS SZÍNŰ KAPSZULÁK:
Húst / halat (min. 50g), ill. vegetáriánusoknál kalciumban és magnéziumban szegény ételeket tartalmazó étkezéshez. A sárga/barna színű kapszulákkal együtt is fogyasztható, ha az étkezés megfelel a sárga/barna színű kapszulák étkezési feltételeinek is.
1db Iron kapszula (vas)
1db Vitamin C-800 Ultra Complex kapszula (C-vitamin komplex)
 
SÁRGA/BARNA SZÍNŰ KAPSZULÁK:
Zsiradékot (min. 10g) tartalmazó ételekhez. A piros színű kapszulákkal együtt is fogyasztható, ha az étkezés megfelel a piros színű kapszulák étkezési feltételeinek is.
2db Cell Pro Cell and Immune Complex kapszula (antioxidáns komplex)
2db Omega-3 Fish Oil 1000 kapszula (Omega-3 halolaj)
2db Ultra Soya Lecithin kapszula (szója lecitin)
 
ZÖLD SZÍNŰ KAPSZULÁK:
Bármely étkezéshez fogyaszthatók, de lehetőleg a más színű kapszuláktól külön.
2db Mineral Ultra Complex kapszula (ásványi anyag komplex)
1db MSM+ kapszula (Kondroitin-Glükozamin-MSM)
1db Betaine Hydrochloride (betain-hidroklorid)
 

FIGYELMEZTETÉS: A megadott mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekektől elzárva tartandó. A termék fénytől védett, hűvös, száraz helyen, 5-25°C között tárolandó!

TALÁN EZEK IS ÉRDEKELNEK